Skip to main content

BMW Electric Test Days

Klaar om de toekomst van mobiliteit te ontdekken? Van 1 tot en met 8 juni nodigen we je uit op onze BMW Electric Test Days! Tijdens deze speciale gelegenheid krijg je de kan om het BMW i-gamma te verkennen in onze showroom en zelf achter het stuur te kruipen tijdens een testrit naar keuze.

Wat kun je verwachten?

Proefritten

Ervoor zelf de sensatie van het elektrisch rijden tijdens een testrit. Kies uit ons assortiment van BMW i-modellen en voel zelf de kracht en soepelheid van elektrisch rijden.

Deskundig advies

Ons team van Sales Advisors staan tijdens de BMW Electric Test Days voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van jouw volgend elektrisch voertuig dat past bij jouw behoeften en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadswagen of een ruime gezinswagen, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Reserveer jouw plek

Mis deze unieke kans niet om de toekomst van mobiliteit te ervaren tijdens onze BMW Electric Test Days van 1 tot en met 8 juni. Reserveer vandaag nog jouw plek en maak je klaar om een nieuwe dimensie van rijplezier te ontdekken. Of je nu een fervent liefhebber bent van elektrisch rijden of gewoon nieuwsgierig bent naar wat de toekomst te bieden heeft, we verwelkomen je graag.

Klik hier om vandaag een proefrit aan te vragen en deel te nemen aan de BMW Electric Test Days.

Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top