Skip to main content

Test Drive Weekend

De gloednieuwe BMW X2 en BMW iX2 staan al enige tijd te pronken en binnenkort krijg je de kans om ze zelf te testen! Op 1 en 2 maart organiseren we bij Tanghe een exclusief testrittenweekend, waarbij je als een van de eersten kan plaatsnemen van de gloednieuwe BMW X2 of BMW iX2.

Tijdens het Testrittenweekend bieden we jou de unieke kans om plaats te nemen achter het stuur van enkele van onze meest sprankelende modellen, waaronder de BMW X2, BMW iX2, BMW iX1 en de BMW i4. Of je nu op zoek bent naar een wendbare SUV, een elektrische wagen of een luxueuze sedan, ons uitgebreide assortiment heeft voor elk wat wils.

Het Testrittenweekend is veel meer dan alleen een gelegenheid om de nieuwste modellen te testen. Het is een kans om te genieten van de ontspannen sfeer en om je te laten inspireren door de passie voor autorijden. Bovendien verwennen we onze gasten met heerlijke hapjes en drankjes. Om ervoor te zorgen dat we voldoende kunnen voorzien, vragen we je ook om je showroombezoek (zonder proefrit) door te geven via onderstaand formulier. Zo kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een hapje en drankje krijgt aangeboden.

Wees er snel bij en reserveer jouw proefrit voor het Testrittenweekend. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang!

Schrijf je snel in!

Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top