Skip to main content

NIEUWS & EVENTS.

Laatste nieuws van onze concessie.

Neem regelmatig een kijkje op deze pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden.

Test Drive Weekend

De gloednieuwe BMW X2 en BMW iX2 staan al enige tijd te pronken en binnenkort krijg je de kans om ze zelf te testen! Op 1 en 2 maart organiseren we bij Tanghe een exclusief testrittenweekend, waarbij je als een van de eersten kan plaatsnemen van de gloednieuwe BMW X2 of BMW iX2.

Ontdek meer

Gewijzigde verkeerssituatie

Eind 2021 werd er een doorlopende lijn getekend aan de lichten van de Stationslaan. Dit heeft als gevolg dat wanneer u van de Haachtsesteenweg in de Stationslaan rijdt, het verboden is om gebruik te maken van onze in-/uitrit.

Ontdek meer

Het Tanghe Salon: Proefrittenweekend

Ben je klaar voor de toekomst? Tijdens Het Tanghe Salon nodigen we je uit om de toekomst van autorijden te ontdekken met onze nieuwste elektrische en plug-in hybride modellen tijdens ons proefritweekend.

Ontdek meer

Zorgeloos onderweg met BMW Road Assist 24/7

Of je nu de Alpen doorkruist of naar de Scandinavische hellingen gaat, onverwachte pech of een klein ongeval kunnen altijd gebeuren. Met BMW Road Assist 24/7 hoef je je hier geen zorgen over te maken, de service is beschikbaar in heel Europa, zodat je altijd en overal op professionele hulp kunt rekenen.

Ontdek meer

Lees nu de najaarseditie van BMW Magazine!

De nieuwste editie van het BMW Magazine staat volledig in het teken van innovatie en elektrificatie. We trakteren u op een exclusieve kennismaking met de allereerste BMW iX2 en de nieuwe BMW X2. U leest inspirerende gesprekken met BMW Friend Léa Bayekula, met de CEO van WRT Vincent Vosse en u krijgt een terugblik op ons Tomorrowland-partnership afgelopen zomer. U ontdekt verder hoe u veilig en comfortabel de weg op gaat met BMW Winterwielen en de BMW Winteraccessoires. Tenslotte leest u alles over de BMW Vision Neue Klasse conceptwagen. Veel leesplezier.

Ontdek meer
Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top